Skip to main content
Esports

117 esportistes de TEB participen als Jocs Special Olympics 2018

By 14/10/2018abril 24th, 2024No Comments
117 esportistes participen als Jocs Special Olympics. Foto de la torxa

Un total de 117 esportistes i 24 persones voluntàries dels clubs del TEB participaran als Jocs Special Olympics 2018, que tindran lloc del 4 al 7 d’octubre a La Seu d’Urgell – Andorra la Vella amb el lema “Millor és qui ho intenta”. Els Jocs, nascuts l’any 1988 i que arriben ja a la seva 11a edició, són l’esdeveniment esportiu i de sensibilització més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.
A més de competir en disciplines tan diverses com el ciclisme, la natació, l’hoquei o el ping-pong, els esportistes del TEB gaudiran d’intensos dies de convivència i de la companyonia de més de 1.500 esportistes procedents de 13 països diferents. També podran gaudir d’actes tan emblemàtics com la cerimònia inaugural, programes de salut i lleure i la cerimònia de cloenda.

Inclusió a través de l’esport

El Grup Cooperatiu TEB ha promogut intensament la pràctica esportiva des dels seus inicis com la millor via per fomentar les relacions, l’autoestima i la salut de les persones, així com per mostrar capacitats i transformar la societat.
Actualment, el Grup disposa de tres clubs esportius que ofereixen un total de 12 disciplines diferents a 180 esportistes.