Skip to main content
FamíliesServeis a persones i families

Primer grup de Suport de Germans de l’associació AFAT

By 22/05/2018abril 17th, 2024No Comments
Grup de suport de Germans de persones amb discapacitat

L’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT) ha constituït el seu primer Grup de Suport de Germans Adults de persones amb discapacitat intel·lectual. La sessió inaugural va tenir lloc dijous 17 de maig a TEB/Sant Andreu amb la participació inicial d’una desena de germans i germanes.

El grup, que compta amb el suport de la Federació Dincat-Plena Inclusió, es reunirà mensualment al llarg de 2018 amb la dinamització de la coach, terapeuta i mediadora familiar Mònica Vàzquez. Es composa majoritàriament de persones vinculades al TEB, però està obert també a germans de persones externes amb discapacitat intel·lectual.

Intercanvi d’aprenentatges
El projecte neix amb l’objectiu d’oferir un espai d’intercanvi i d’aprenentatge entre iguals, de fomentar la col·laboració i les relacions entre famílies, i d’afavorir les actituds positives per desenvolupar els projectes de vida i l’autodeterminació de les persones.
Suport entre famílies

AFAT és una associació sense ànim de lucre impulsada per famílies de persones treballadores i usuàries del TEB. Entre altres, ofereix formacions i assessorament, reivindica els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i atorga beques a les famílies amb més necessitat de suport econòmic.