Skip to main content
Centre OcupacionalServeis a persones i families

Castellar acollirà el 16 de desembre l’obra de teatre “I love 80’s” de TEB Vallès

By 15/12/2017abril 18th, 2024No Comments
Cartell de la Teatre de castellar del vallès "I love 80's" al Mirador de Castellar del Vallès

El Centre Ocupacional de TEB Vallès representarà el proper 16 de desembre a les 18h l’obra de teatre “I love 80’s”. La funció tindrà lloc a l’Auditori del Mirador de Castellar del Vallès, amb capacitat per a més de 300 persones.

“I love 80’s” reviu la dècada dels 80 a través d’una família que evidencia les diferències amb les estructures familiars actuals. L’obra acompanya uns pares, quatre fills i l’àvia a través de diferents situacions quotidianes que, vistes des de la perspectiva actual, aportaran grans dosis d’humor a una obra també plena de música i coreografies.

Com a cada edició, l’equip del TEB/Castellar ha preparat l’obra íntegrament des de zero, incloent-hi l’elaboració del guió, la selecció de les músiques i el disseny de les coreografies. També han elaborat els decorats i els vestuaris. El procés de creació s’ha allargat prop d’un any, i s’ha adapat a les preferències i potencialitats de l’equip d’actors i actrius, que enguany han optat per atorgar un major pes als diàlegs que en altres edicions.

L’obra comptarà amb la participació de més de 50 persones davant i darrere de l’escenari, incloent persones usuàries del centre ocupacional, professionals de TEB Vallès i voluntaris.

Una dècada de tradició cultural a Castellar

Fa una dècada que TEB Vallès ofereix una obra de teatre pels volts de Nada. I s’ha consolidat com un referent cultural a Castellar tant per l’èxit de públic com per implicació ciutadana i social.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i de la Fundació Bancària “la Caixa”. També forma part de la programació d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat de la localitat vallesana. Per a més informació i reserves, contacteu amb co.castellar@teb.org o trucant al 635 11 04 99 o 691 11 95 40.