Skip to main content
AccessibilitatInclusió i Projectes

Conveni entre Leroy Merlin i TEB per millorar l’accessibilitat als habitatges

By 21/10/2021març 27th, 2024No Comments

Leroy Merlin i Grup Cooperatiu TEB signen un conveni per unir forces per millorar l’accessibilitat als habitatges. Aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixin d’entorns més accessibles és un objectiu que comparteixen totes dues organitzacions. 

“Despertar en cada persona la motivació de crear entornos on viure millor” és el propòsit de Leroy Merlin. Una companyia especialitzada en el condicionament de la llar que treballa per promoure un model de negoci ètic i eficient que impacte de manera positiva en la ciutadania i en l’entorn.

“La importància per a nosaltres, com a establiment de Badalona i com a Leroy Merlin España, de dur a terme accions amb impacte positiu per a la societat sempre sota el paraigua del nostre propòsit”. Apunta Carlos Cárdenas, director de l’establiment Leroy Merlin Badalona.

Millorar l’accessibilitat

“L’accessibilitat és sinònim de qualitat de vida, ja que permet que les persones gaudir de més autonomia, i això millora la seva autoestima i la relació amb l’entorn”. Així ho explica Montse Metres, presidenta de TEB Fundació, una de les entitats vinculades al Grup Cooperatiu TEB.  La Fundació vetlla per la protecció de les persones amb discapacitat intel·lectual quan les famílies se’n poden fer càrrec.

La llar amb suports adequats és una de les opcions de vida independent per a les persones amb discapacidad. Àngels Carreras, María Martínez i Carlos Tomás viuen amb altres companys i companyes des de fa més de 20 anys en habitatges inclusius a Barceloneta. Aquest any, an hagut de fer front a reformes per millorar l’accessibilitat. El conveni Leroy Merlin i TEB  per millorar accessibilitat ha permès comptar amb acompanyament professional per realitzar aquesta tasca.

TEB treballa des de fa 55 anys generant oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual i promovent una societat més inclusiva. Actualment, ofereix ocupació, serveis i habitatge per a 850 persones amb discapacitat intel·lectual.