Skip to main content
Centre Especial de TreballJardineriaServeis a persones i familiesSostenibilitat i Serveis

Diploma per la Qualificació de Professionalitat

By 10/02/2023abril 16th, 2024No Comments
Fotografia d'un jardiner treballant a la coberta verda.

Els treballadors de TEB Verd han obtingut la Qualificació professional d’activitats auxiliars

En el marc del conveni del programa Incorpora amb Fundació La Caixa d’acreditació professional, treballem per poder acreditar treballadors i treballadores amb discapacitat. Aquesta qualificació es fa conforme amb el Catàleg de Qualificacions Professionals. És un catàleg on s’assenyalen el conjunt de coneixement i capacitats vàlides per a l’exercici d’una activitat professional. Cada qualificació s’organitza en unitats de competència.

L’any 2021 es van presentar set treballadors del TEB Verd al procés d’acreditació de competències professionals. Durant aquest mes de gener de 2023 l’Ivan Antonio Do Santos, David Benitez, Jordi Gonzalez, Javier Montejano, Javier Palazon, Emilio Ramos i Omar Sanchez Oliva han rebut el diploma del Certificat de Professionalitat.

Des del TEB junt amb la coordinació del Programa Incorpora i l’Observatori de l’Economia Solidària, es va donar suport en la realització de totes les gestions necessàries. Així, s’han acreditat la seva experiència professional per obtenir la Qualificació professional d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Enhorabona a tots els diplomats!