Skip to main content
EsportsServeis a persones i families

El Club Esportiu TEB tindrà un equip de futbol femení la propera temporada

By 05/07/2019abril 11th, 2024No Comments

El Club Esportiu TEB posarà en marxa a partir de setembre un nou equip de futbol femení. La iniciativa és fruit d’un grup de dones treballadores de TEB que volen iniciar-se en un esport tradicionalment molt masculinitzat.

No en va, tot i que la secció de futbol és la més nombrosa del Club Esportiu TEB, amb 7 equips i prop de 60 esportistes, la presència femenina, a diferència d’altres disciplines com el bàsquet o l’hoquei, ha sigut fins ara pràcticament inexistent.

Amb aquest nou projecte femení, obert també a dones d’altres entitats, TEB vol invertir la tendència i contribuir a un esport més igualitari.

Com la resta d’equips de futbol de TEB, el grup es vincularà a la Unió Esportiva Sant Andreu, l’històric club barceloní que ha fet el pas cap a l’esport inclusiu integrant en la seva estructura la secció Special TEB.

El conjunt entrenarà els dijous, de 7 a 8 de la tarda, a les pistes Montbau o a les pistes del Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella (Barcelona). Els caps de setmana participarà a les lligues regulars de la Federació ACELL.

El període d’inscripció per a l’equip ja està obert a través del WhatsApp 626 827 147, el telèfon 93 360 03 87 o el correu electrònic joan.c@teb.org

Inclusió a través de l’esport

El Grup Cooperatiu TEB promou intensament la pràctica esportiva des dels seus inicis com la millor via per fomentar les relacions, l’autoestima i la salut de les persones, així com per mostrar capacitats i transformar la societat.

Actualment, el Grup ofereix un total de 12 disciplines diferents a prop de 200 esportistes.