Skip to main content
Esports

El Districte de Sant Andreu homenatja els esportistes de TEB a la seva tornada dels Jocs Special Olympics

By 24/10/2018abril 19th, 2024No Comments
Esportistes del TEB participants als Jocs Special Olympics

Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona va homenatjar divendres 19 d’octubre els atletes andreuencs del club esportiu TEB participants als Jocs Special Olímpics Andorra la Vella-La Seu d’Urgell.

La regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, va rebre a la Seu del Districte una representació d’una trentena d’atletes. Així mateix, hi van assistir representants institucionals de la Federació ACELL-Special Olympics i de TEB.

Als parlaments, Ortiz va destacar l’esforç dels esportistes i la importància dels Jocs per fomentar els valors de l’esport i la diversitat. Per la seva banda, els atletes Cristina Burrieza (medalla de plata en bàsquet) i Enric Farré (medallista en tennis taula) van valorar molt positivament la seva participació als Jocs i en van destacar tant l’experiència esportiva com la lúdica i social.

Els tres clubs esportius de TEB van desplaçar 117 atletes i 24 tècnics i voluntaris als Jocs, i van ser la delegació més nombrosa de tot l’esdeveniment.

El millor és qui ho intenta

Els Jocs Special Olympics van tenir lloc del 4 al 7 d’octubre a Andorra la Vella i a la Seu d’Urgell. Hi van participar més de 1.500 esportistes, 400 tècnics i 600 voluntaris de 13 països diferents sota el lema “El millor és qui ho intenta”.

En conjunt, Jocs és l’esdeveniment esportiu i de sensibilització més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Se celebra un cop cada 4 anys a Catalunya. Els primers es van fer l’any 1988 a Lleida i, des de llavors, ja s’han dut a terme onze edicions