Skip to main content
Inclusió i ProjectesInserció

El TEB inicia el Segon Pla d’Igualtat del Grup

By 10/03/2021març 27th, 2024No Comments
segon pla igualtat

El TEB es posa mans a l’obra i inicia el Segon Pla d’Igualtat de l’entitat. En aquest Pla les activitats de sensibilització tindran un paper molt important per avançar en el camí de la igualtat.

El punt de partida el marcarà una comissió de treball paritària en la qual participaran també persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest Pla tindrà en compte la igualtat en tots els serveis del TEB, des de les activitats de Centre Especial de Treball i de Centre Ocupacional fins a l’habitatge.

En l’àmbit de prevenció, es posarà èmfasi especial en la prevenció d’assetjaments. Es treballarà a partir de l’empoderament de les dones amb discapacitat per ajudar a superar la situació de doble vulnerabilitat: dona i discapacitat.

Inserció a l’empresa ordinària

Així mateix s’incorpora el treball per la igualtat que es fa en el si de la inserció en l’empresa ordinària, a través dels diferents programes: SIOAS (amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Fons Social Europeu), Inserció Laboral al Mercat Ordinari (ILMO) de l’Ajuntament de Barcelona, i el programa Incorpora de La Caixa
Aquest Pla es durà a terme amb l’assessorament de l’equip de Tandem Social.