Skip to main content
HabitatgeInclusió i ProjectesServeis a persones i families

El TEB rep rehabilita habitatges de La Casa Bloc

By 24/04/2023abril 15th, 2024No Comments

El Grup Cooperatiu TEB rep el suport de Fundación ONCE gràcies a la sol·licitud de subvenció presentada a Plena Inclusió Catalunya (DINCAT), per poder reformar dos habitatges de La Casa Bloc

La promoció de la vida independent per a les persones amb discapacitat intel·lectual és fonamental per a garantir el seu benestar i el respecte dels seus drets. En aquest sentit, al Grup Cooperatiu TEB, disposem de pisos amb suport que són clau per a fer possible la vida independent dels nostres usuaris. D’aquesta manera afavorim a la millora de la qualitat de vida de les persones usuàries que hi resideixen.

Aquesta subvenció, presentada en col·laboració amb Plena Inclusió Catalunya (DINCAT), ens permetrà acondicionar dos habitatges de La Casa Bloc per a una millor resposta en termes de qualitat, millorant la vida dels sis usuaris que hi resideixen.

Així mateix és la primera de les accions programades a mig termini fins a completar la reforma de la totalitat d’habitatges de La Casa Bloc que es gestionen des de l’entitat. El nom del projecte és “CASABLOC: REFORMA DE DOS VIVENDAS DEL SERVICIO SAVI (SERVEI ACOMPANYAMENT A LA VIDA INEPENDENT)”.

És un projecte subvencionat pel Programa de Inversiones Regionales – PIR 2023 – FUNDACIÓN ONCE.

Fundación ONCELogo dincat