Skip to main content
Centre OcupacionalServeis a persones i families

Els productes TEB, presents a la III Fira de Consum Responsable de Plaça Catalunya

By 15/12/2017abril 18th, 2024No Comments
Imatge gràfica de la fira Solidària de la Plaça Catalunya

A més . Els productes del TEB estaran presents un any més a la III Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Plaça Catalunya.

El Grup Cooperatiu TEB obrirà parada del 22 de desembre al 4 de gener de 10,30 a 22 hores. Hi haurà tres excepcions:  Nadal, Sant Esteve i Any Nou, en què la fira romandrà tancada.

El TEB hi oferirà una gran varietat de productes propis per regalar durant les festes de Nadal:

  • Artesanies TEB a mà, fetes pels centres ocupacionals del TEB. El seu nou catàleg inclou, entre altres, productes nadalencs (postals i decoracions per a l’arbre de Nadal), i papereria (agendes 2018, llibretes i calendaris d’escriptori). També hi haurà productes tèxtils (bosses, colls, porta-entrepans i necessers), aromàtics (sabons de mà, bàlsams labials i espelmes ecològiques) i complements (clauers de feltre, de fil, i targeters).
  • Productes d’alimentació amb la marca &More, incloent diverses varietats de sals gourmet per condimentar, el bloc de Sal de Pèrsia per cuinar, o els baking&mixes per fer pans i pastissos, així com olis d’oliva amb espècies i patés gourmet.
  • Xiitakes i maitakes ecològics de la granja de Bolet Ben Fet.
    La fira està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. Hi participen una seixantena d’entitats, empreses i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària. A més de les 44 parades, la Fira de Nadal solidària Plaça Catalunya tindrà “l’Espai Consciència”. S’hi faran diverses activitats lúdiques i de sensibilització per a tots els públics, com ara jocs infantils, espais de degustació, presentació de llibres, desfilades de moda, tallers de reciclatge i d’artesanies, concerts o espectacles de màgia.

Parada al Mercat de la Concepció

També podeu trobar les artesanies de ‘TEB a mà’ del 13 al 22 de desembre al mercat de La Concepció.  Aquest event es fa gràcies a la col·laboració de la seva associació de comerciants.