Skip to main content
AlimentacióCosmètica i cura personalManipulatsServeis industrials

Ens veiem a Hispack, el saló líder del pàckaging

By 06/05/2024No Comments
Anunci de la participació del TEB en la Hispack el Saló Packaging

El saló líder del sector del pàckaging, Hispack, se celebra a Barcelona del 7 al 10 de maig. I el Grup Cooperatiu TEB estarem presents gràcies a un estand col·lectiu organitzat pel Clúster Packaging, on explicarem les nostres novetats en l’àmbit de l’envasat, empaquetat i manipulat. Així mateix, no us perdeu tampoc la taula rodona “Casos d’innovació en brànding i pàckaging en cosmètica i perfumeria”, en la qual participarà Roger Jerez, director de negoci industrial de TEB.

60 anys d’experiència

El Grup Cooperatiu TEB ofereix solucions industrials a l’àrea metropolitana de Barcelona des del 1965. Amb una plantilla de 782 professionals i unes instal·lacions de 32.000 m2, el TEB treballa per oferir serveis de qualitat amb certificacions per a sales d’alimentació i cosmètica. El nostre motor és la innovació i, al mateix temps, la inclusió i la diversitat, ja que el 81 % de la plantilla són persones amb discapacitat intel·lectual.

Certificació IFS des del 2014

Des del 2014, TEB comptem amb sales certificades IFS, fet que ens converteix en el millor partner per a la indústria alimentària. Les empreses segueixen els estàndards IFS asseguren que compleixen amb normes internacionals exigents i que operen segons les millors pràctiques de la indústria en termes de seguretat alimentària, qualitat del producte i processos productius. És per això que treballem des de fa més de 10 anys per a les multinacionals de la distribució alemanyes.

 

Així mateix, ens hem especialitzat en sales netes, on envasem i realitzem serveis de pàckaging, tant d’envasat primari com secundari. Aquesta capacitat ens permet col·laborar amb marques cosmètiques de reconegut prestigi.

Coneix els nostres serveis de pàckaging

En definitiva, la nostra experiència i dedicació, juntament amb l’agilitat a trobar solucions, ens converteixen en un aliat valuós per a les principals marques. És per això que estarem encantats compartir les nostres últimes innovacions i avenços a Hispack i que ens acompanyeu en el saló líder.  Grup Cooperatiu TEB oferim serveis industrials a les principals marques i som un excel·lent aliats per contribuir també al desenvolupament sostenible de la nostra societat. Ens veiem a l’estand E216 del 7 al 10 de maig.