Skip to main content
Inclusió i Projectes

Grup TEB impulsa el creixement professional

By 24/05/2024maig 27th, 2024No Comments
Foto d'una de les Formacions de Grup TEB per impulsar el creixement professional a través de formació

El Grup Cooperatiu TEB es compromet amb el creixement professional dels seus equips. Per aquest motiu, recentment ha realitzat una primera convocatòria de formacions internes a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT).

L’objectiu és millorar les habilitats i adquirir nous coneixements en l’equip professional del TEB, aquesta iniciativa ha proporcionat una plataforma integral per al desenvolupament continu en diverses àrees. Des de gestió de persones i coaching fins a tècniques d’atenció al client, operacions de magatzem i manipulats. Les opcions de formació s’han adaptat a les diverses necessitats del personal, tenint en compte la varietat de rols i responsabilitats dins de l’entitat.

Diversitat de formacions per a un creixement professional

La primera convocatòria del programa de formació interna del Grup Cooperatiu TEB ha destacat per la seva diversitat i adaptabilitat. Amb sessions específicament dissenyats per abordar les necessitats específiques dels equips de treball. Els i les professionals han tingut l’oportunitat d’aprofundir en àrees rellevants per al seu desenvolupament professional.

Una de les formacions ha estat el curs de gestió de persones i coaching han estat claus per a potenciar les habilitats de lideratge i millorar la comunicació dins de l’organització. A través d’aquestes sessions, els membres de l’equip han après tècniques efectives per a la gestió d’equips i el foment del creixement professional dels seus companys i companyes.

formació coaching

Formació de coaching

Per als professionals en contacte directe amb els clients, les formacions en tècniques d’atenció al client han estat essencials per a millorar la satisfacció dels clients i garantir experiències positives en tot moment. També, s’han inclòs formacions de gestió comptable i fiscal bàsica, formació en Tryton ERP, entre altres.

D’altra banda, les formacions en operacions de magatzem i manipulats han proporcionat als treballadors i treballadores les eines necessàries per manegar equips i instal·lacions, per exemple, per a l’envasament, condicionament i empaquetament de productes alimentaris, seguint les instruccions.

Fomentant el creixement continu

Les formacions internes del Grup Cooperatiu TEB han tingut com a objectiu principal fomentar el creixement continu dels i les professionals. D’una banda, per millorar els seus rols actuals i, de l’altra, per fer front a  futures responsabilitats. L’entitat s’ha compromès a proporcionar un entorn que afavoreixi el progrés professional i personal dels seus membres.

Amb aquesta iniciativa, el Grup Cooperatiu TEB reafirma el seu compromís amb la formació contínua. A més, posa a disposició del seu equip les eines i recursos necessaris per a evolucionar en el seu entorn laboral.

 

Logotips de tots els agents implicats en l'acció impulsada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya