Skip to main content
Neteja

Què cal saber sobre la Covid-19?

By 11/03/2020març 27th, 2024No Comments
Cartell COVID

A través d’aquest post us volem mantenir informats i informades de totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19.

El Grup Cooperatiu TEB hem posat en marxa un Comitè de Seguretat i Prevenció per a la Covid-19 per la direcció de Qualitat, la Direcció de l’Àrea Social i la Direcció de Comunicació.

Aquest comitè avalua dia a dia la informació de què es disposa, té en compte les recomanacions sanitàries i pren les mesures de seguretat i prevenció oportunes. L’objectiu és protegir les persones treballadores i usuàries, així com els clients i els proveïdors amb els quals mantenim contacte.

La Covid-19 pot afectar a qualsevol persona de qualsevol edat. No a totes les persones els provoca símptomes. Hi ha persones que passen la Covid i no se n’adonen. Fins que es trobi una vacuna, tota la població ens hem de protegir del contagi de la Covid-19. A més, hi ha col·lectius que han de vigilar més perquè tenen alguna malaltia o situació que pot empitjorar si es contagia de la Covid-19.

Mesures informatives i preventives

 • Als centres de TEB hem repartit fulls informatius i cartells explicant què és el Coronavirus i com evitar el contagi.
  • Pots visualitzar tota la informació a la pàgina especial que hem creat, clicant aquí.
  • Full informatiu sobre el coronavirus en lectura fàcil. Si vols el fulls en lectura fácil, clica aquí: Coronavirus lectura fácil
  • Cartells a tots els lavabos de centres i serveis informant sobre el procés de rentat de les mans
  • Cartells a tots els centres.
 •  Instrucció d’obligatorietat de control de febre. Es realitzaran controls i es trucarà al 061 en cas que es detectin persones amb febre. Hem elaborat un protocol que et pots descarregar aquí. Descarrega’t el document informatiu amb les instruccions que pots descarregar clicant aquí.
  Intensificació de les les mesures d’higiene a les recepcions i els lavabos i obligatorietat de netejar tots els llocs de treball diàriament aplicant la mateixa instrucció que tenim implantada en les sales d’alimentació.

Tancament del Centre Ocupacional

Restricció de visites

 • S’ha donat ordre a tots els equips que restringeixin les visites a les mínimes imprescindibles. Així mateix s’ha establert un protocol informatiu a les visites que consisteix a:
  • Lliurament de carta informativa de les mesures de protecció que hem pres al TEB, així com informació genèrica sobre els símptomes del coronavirus (
  • Obligatorietat de signar un document on consta DNI i telèfon de contacte i on s’assegura la persona visitant no té simptomes de coronavirus ni ha estat en contacte amb persones en risc. Amb les persones que ens visiten ens comprometem a avisar-les telefònicament en el moment en què al nostre centre es detectés un cas de Coronavirus.