Skip to main content
JardineriaNetejaSostenibilitat i Serveis

Jardiners de TEB Verd, encarregats del manteniment de l’Hospital de Sant Pau

By 25/05/2018abril 17th, 2024No Comments
Jardiners de l'Hospital de Sant Pau

La Unió Temporal d’Empreses (UTE) Sant Pau, participada en parts iguals per TEB Verd i Urbacet, ha guanyat el concurs per mantenir fins l’any 2021 els jardins i espais verds de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. L’encàrrec dóna feina ja a temps complet a un equip de 10 jardiners, la majoria dels quals amb discapacitat.

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. Projectat a inicis del Segle XX per l’arquitecte Lluís Domènech i Muntaner, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO l’any 1997. Actualment acull la seu de diversos institucions internacionals, i fa la seva funció hospitalària a un hospital de nova construcció dins del recinte.

Oportunitats en el sector mediambiental

TEB Verd és una cooperativa de treball d’iniciativa social integrada al Grup TEB que ofereix serveis de jardineria imanteniment d’espais naturals i agricultura ecològica. Té una plantilla estable de més de 40 persones sòcies treballadores, de les quals la majoria són persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, entre altres, s’encarrega del manteniment i conservació del parc del Turó de Putget, del parc de les Glòries, del MNAC, del manteniment forestal a la Torre de Collserola o del disseny i plantació de la coberta de Sants.