Skip to main content
Centre OcupacionalInclusión y ProyectosServeis a persones i families

La Fundació Bancària “la Caixa” dóna suport al cicle de capacitació tecnològica del TEB

By 30/12/2017abril 18th, 2024No Comments
Formació en noves tecnologies i bretxa digital

‘aktrLa Fundació Bancària “la Caixa” dóna suport a TEBnològics, el cicle gratuït de formacions sobre mòbil i noves tecnologies iniciat enguany per a treballadors de CET i usuaris de CO del TEB.

El donatiu de Caixabank, valorat en 8.000 euros, contribuirà a reforçar les formacions i la seva equipació tecnològica per a 2018.
Jordi Checa, director del Centre Empreses BCN Diagonal-Mar de CaixaBank, i Adrià Giménez, gestor d’empreses de CaixaBank, han formalitzat la col·laboració el 30 de novembre a les instal·lacions de TEB/Sant Andreu acompanyats d’Artur Feijoo, director de finances del Grup Cooperatiu TEB, i d’algunes de les persones participants en les sessions formatives.

El cicle TEBnològics aborda l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses. Per un costat, les persones amb discapacitat tenen l’oportunitat de millorar la seva autonomia i qualitat de vida. Per l’altre, també es vol que prenguin consciència dels seus riscos

Aquest 2017 les persones participants han après les principals funcions de WhatsApp i s’han potenciat pràctiques d’ús més segures, responsables i més privades. En total, s’han format 39 persones en 11 grups diferents, en un total de 55 sessions.

Combatre l’escletxa digital

A banda del cicle TEBnològics, que al 2018 s’estendrà a tots els centres del Grup i abordarà altres aplicacions i funcionalitats del mòbil. Aquest any el TEB ha repartit als centres ocupacionals 30 tauletes tàctils per apropar les TIC i Internet a les persones ateses als CO. Per a això, hem pogut comptar amb un donatiu de l’empresa de biotecnologia Amgen.