Skip to main content
Foto de Roger Jerez en la conferència explicant el concepte de productivitat inclusiva i inovació

“La sostenibilitat ha d’anar més enllà de l’acció climàtica i ha d’incloure el concepte de productivitat inclusiva”. Roger Jerez, director de negoci industrial del TEB, va exposar aquesta necessitat davant d’un auditori que buscava solucions per innovar en pàckaging a la fira Hispack 2024. Acompanyat per experts referents en l’àmbit de la innovació en el pàckaging, Grup Cooperatiu TEB va compartir aquestes reflexions en una taula rodona organitzada pel Beauty Clúster i el Clúster Pàckaging que va obrir camí a una visió més ampla i compromesa amb la sostenibilitat empresarial.

Referents de la productivitat inclusiva

El context actual exigeix canvis importants en la lluita contra les desigualtats. Així ho especifiquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). De manera concreta, les persones amb discapacitat són un dels col·lectius que més accions necessiten per millorar les seves oportunitats laborals.

Practiquem la productivitat inclusiva. Som socialment eficients perquè incorporem la diversitat de talent en tota la cadena de valor i generem riquesa social.

El Grup Cooperatiu TEB ha intensificat el seu esforç per generar ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius amb risc d’exclusió social. “Per això, estem enfocats en la productivitat inclusiva”, sosté Jerez.  Per aquest mateix motiu reclama anar més enllà d’entendre la productivitat com l’eficiència en la producció. “Al TEB som socialment eficients perquè incorporem la diversitat de talent en tota la cadena de valor i generem riquesa social”.

Sales netes per les noves necessitats de la indústria

En aquest sentit, Roger Jerez, va explicar tots els esforços que ha realitzat el TEB en els darrers anys per donar resposta a les necessitats dels nostres clients:

  • Noves Sales Netes certificades per donar millor resposta a les necessitats dels nostres clients.
  • Formació continua adaptada a les necessitats de la persona, per millorar el talent .
  • Incloure la intel·ligència artificial i la indústria 4.0 en els nous desenvolupaments de línies productives.

Som el vostre partner 100% sostenible

“Si la indústria de la cosmètica necessita un partner 100% sostenible, el Grup Cooperatiu TEB és la seva referència”, va remarcar el director de negoci industrial. Així mateix, va convidar l’auditori a visitar les instal·lacions del TEB i comprovar com les persones amb discapacitat són 100% capaces.

Si voleu concertar una visita, feu clic aquí