Skip to main content
Esports

L’Ajuntament de Castellar homenatja els esportistes olímpics de TEB Vallès

By 09/11/2018abril 12th, 2024No Comments

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha homenatjat avui els esportistes de TEB Vallès que van participar als darrers Jocs Special Olímpics Andorra la Vella-La Seu d’Urgell 2018.

L’alcalde de la ciutat vallesana, Ignasi Giménez, ha rebut una vintena d’esportistes i entrenadors de TEB/Castellar a la Sala de Plens Ca l’Albareda de l’Ajuntament. A l’acte també hi han assistit el regidor de Salut i Serveis Socials, Joan Creus, el regidor d’ERC, Ferran Rebollo, el secretari d’Special Olympics i vicepresident de la Federació ACELL, Joan Lluís Monteys, i el coordinador esportiu de TEB Vallès, Josep Lluís Valera.

En el seu parlament, Giménez ha destacat l’esforç i la capacitat de superació dels esportistes, que “mereix el més gran reconeixement” i contribueix “a millorar la nostra societat”. També ha destacat el compromís d’entrenadors, voluntaris i famílies en la promoció de l’esport inclusiu. Per la seva banda, Josep Lluís Valera ha agraït al consistori el reconeixement i suport a TEB Vallès “en àmbits tan importants com són el treball, l’esport o el lleure”.

El millor és qui ho intenta

Els Jocs Special Olympics van tenir lloc del 4 al 7 d’octubre a Andorra la Vella i a la Seu d’Urgell. Hi van participar més de 1.500 esportistes, 400 tècnics i 600 voluntaris de 13 països diferents sota el lema “El millor és qui ho intenta”.

Els diferents clubs esportius del Grup Cooperatiu TEB van desplaçar-hi 117 atletes i 24 tècnics i voluntaris, convertint-se així en la delegació més nombrosa de tot l’esdeveniment. Van obtenir un total de 13 medalles d’or, 15 medalles de plata i 7 de bronze.

Els Jocs són la trobada esportiva i de sensibilització més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Se celebra un cop cada 4 anys a Catalunya. Els primers es van fer l’any 1988 a Lleida i, des de llavors, ja s’han dut a terme onze edicions.