Skip to main content
Protecció i suportsServeis a persones i families

Les primeres vacunes al TEB

By 08/01/2021març 27th, 2024No Comments
Primeres vacunes 2021

Amb la il·lusió d’anar sortint, a poc a poc, de la Pandèmia, 60 usuaris i treballadors de Llar-residència de Barceloneta i de Llar-Castellar que han volgut han rebut les primeres vacunes. No s’ha vist cap efecte secundari, que no sigui conegut i lleu, com una mica de dolor muscular al braç.

Amb la resta de serveis, estem a l’espera de les indicacions del Departament de Salut. I esperem que tothom que vulgui pugui posar-se la vacuna, quan més aviat possible, a tot el TEB.

Prevenció

Mentrestant, a més de les primeres vacunes, seguim amb les mesures de prevenció: ens rentem sovint les mans; guardem distància i utilitzem la mascareta.

Volem recordar que la pandèmia continua, i el risc de brots ha augmentat molt després de les festes de Nadal. Per això, el TEB ha preparat un nou Pla de Xoc Anti-Covid-19 post Nadal.

En aquest pla, incorpora un seguit d’accions de prevenció. Com el cribatge d’antígens i la desinfecció d’instal·lacions, així com reforç de les actuacions que ja es fan des de gairebé un any.
Per això, amb aquestes mesures creiem que, com ho hem fet durant tota la pandémia, reduïm molt les possibilitats de contagis. Això, dins del TEB i protegim tant als treballadors com als usuaris.

L’objectiu és mantenir l’entitat amb el nivell baix de contagis en el qual ha estat des que es va iniciar la crisi del Coronavirus.

Desitgem que aviat hi hagi vacuna i cura per a tothom.