Skip to main content
EsportsServeis a persones i families

L’estadi Narcís Sala acull la presentació de la nova secció UE Sant Andreu Special TEB

By 02/05/2018abril 17th, 2024No Comments
Presentació de la UE Sant Andreu Special TEB

L’estadi municipal Narcís Sala va acollir diumenge 29 d’abril la presentació pública de la nova secció UE Sant Andreu Special TEB. L’acte es va dur a terme a la mitja part del partit en què el primer equip de la UE Sant Andreu va derrotar el CE Hospitalet (3-0) en un dels enfrontaments més importants de la temporada.

La presentació va comptar amb la presència dels cinc equips i 48 futbolistes amb discapacitat intel·lectual que integren la nova secció del club barceloní. Així mateix, també hi van assistir representants del Grup Cooperatiu TEB, de la directiva de la UE Sant Andreu i del món de l’esport.

La sacada d’honor va anar a càrrec de Marina Gómez, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL-Special Olympics), i Joan Martínez de Foix i Llorens, germà amb discapacitat intel·lectual de Francesc Martínez de Foix i Llorens, referent en l’àmbit esportiu, cooperatiu i de la discapacitat que va morir el juliol de 2017.

Dues entitats històriques de Sant Andreu

La nova secció és fruit del conveni de col·laboració entre dues entitats històriques del districte de Sant Andreu de Barcelona. D’una banda, la UE Sant Andreu, club centenari amb més de 3.000 socis. De l’altra, el Grup Cooperatiu TEB, entitat que dóna feina o serveis a prop de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual i té  180 esportistes federats.