Skip to main content
Inclusió i ProjectesServeis a persones i families

Lliçons de vida, des d’una altra normalitat

By 08/07/2020març 27th, 2024No Comments
lliçons de vida

El Grup Cooperatiu TEB ha editat una sèrie de vídeos, “des d’una altra normalitat”, on les persones amb discapacitat intel·lectual expliquen com han viscut la pandèmia i com se’n surten. Les seves paraules ens ofereixen tota una lliçó de vida.

Des de que va començar la pandèmia, les persones que conformen el Grup Cooperatiu TEB -les persones usuàries, l’equip professional i les famílies-, han mostrat una fortalesa admirable. Un exemple a seguir i la demostració de que una societat inclusiva és possible.

Per això, hem elaborat una sèrie de vídeos, “Des d’una altra normalitat”, on els membres del TEB expliquen com han viscut el confinament i com han fet per tirar endavant.

Els vídeos han estat editats després de 23 entrevistes realitzades al llarg de la pandèmia. A través d’aquestes veus aconseguim adonar-nos de les capacitats d’un col·lectiu -amb discapacitat intel·lectual-, que moltes vegades es menysté, i que s’ha de tenir en compte.

Aquí els passem els tres capítols audiovisuals, que ens obliguen a reflexionar sobre com ens enfrontem a les adversitats.

Capítol 1

Capítol 2

Capítol 3