Skip to main content
HabitatgeInclusió i ProjectesServeis a persones i families

Projecte Singulars Cohabitatge Inclusiu

By 12/06/2023abril 15th, 2024No Comments

Enfortim l’habitatge social i inclusiu en el cohabitatge cooperatiu

La inclusió de persones en situació d’exclusió a les cooperatives d’habitatge és una assignatura pendent.
En la nostra societat, és essencial garantir la igualtat d’oportunitats per a tothom, especialment per a aquelles persones que es troben en situacions d’exclusió. Les cooperatives d’habitatge són una forma d’habitatge col·lectiu que pot contribuir a la inclusió social, però encara hi ha reptes a superar per aconseguir una veritable igualtat.

Projecte “OnViureTotes”

Amb el projecte d’intercooperació “OnViureTotes”, ens proposem abordar aquests reptes i crear un marc de referència per impulsar la igualtat en els projectes de cohabitatge. El nostre objectiu és fomentar la participació activa de persones en situació d’exclusió i assegurar que tinguin una veu i un paper significatiu en les decisions que afecten les seves vides.
Mitjançant aquest projecte singular d’habitatge inclusiu, busquem crear un espai acollidor i inclusiu on les persones puguin viure amb dignitat i desenvolupar-se plenament. Volem promoure la diversitat i la convivència intergeneracional, afavorint les relacions positives i el suport mutu entre tots els membres de la comunitat.
Per aconseguir aquesta visió, treballem en estreta col·laboració amb organitzacions socials, administracions locals i altres agents implicats en el sector de l’habitatge. A través de la formació, l’assessorament i el suport tècnic, busquem capacitar les persones en situació d’exclusió. Així, poden participar activament en les cooperatives d’habitatge i tenir un accés equitatiu als recursos i als beneficis que ofereixen aquests projectes. Al mateix temps, sensibilitzem la societat sobre la importància de l’habitatge inclusiu i la necessitat de superar les barreres que limiten la participació de les persones en situació d’exclusió. Mitjançant campanyes de conscienciació i activitats de difusió, busquem canviar les actituds i les polítiques per tal de crear un entorn favorable per a tothom.

Si vols saber més sobre el nostre projecte singular d’habitatge inclusiu i com col·laborar, t’animem a visitar el nostre lloc web: Aquí trobaràs informació detallada sobre les nostres activitats, els objectius que perseguim i com pots formar part d’aquest moviment cap a la igualtat en els projectes de cohabitatge.

Juntes i junts, podem construir un futur més inclusiu i equitatiu per a tothom, on totes les persones tinguin l’oportunitat de viure amb dignitat.

Projecte singulars cohabitatge