Skip to main content
Inclusió i Projectes

El TEB impulsa 3 projectes amb el suport de la Diputació de Barcelona

By 13/02/2024abril 17th, 2024No Comments
foto d'un dels Projectes per millorar inserció, visibilitat, serveis residencials

El Teb ha desenvolupat 3 projectes per millorar inserció, visibilitat, serveis residencials amb els ajuts oferts per la Diputació de Barcelona.

1. TEBVist 2023 de TEB Barcelona.

Aquest és el 9è any del projecte TEBVist. Consolidat i reconegut amb diversitat de premis que posen en valor la inserció del col·lectiu de persones amb discapacitat gràcies al seu treball de comunicació i difusió de continguts relacionats amb la seva realitat i la del mon de la discapacitat en general.

2. Pretutela de TEB Fundació
Gràcies als ajuts obtinguts en 2023 ha donat continuïtat a les accions de pre-tutela. Així com al funcionament del Comitè d’Ètica de l’entitat, que serveix alhora d’òrgan consultiu del tot el Grup Cooperatiu TEB.

3. Escapa’t! De TEB Habitatge
En 2023 la cooperativa posa en marxa un servei complementari als serveis residencials. Ofereix la possibilitat de gaudir d’activitats de lleure i cultura on la persona destinatària és la principal protagonista. Proposant aquelles activitats que desitja realitzar i col·laborant en la gestió de les mateixes.

La millora de la inserció, la visibilitat, els serveis residencials i a pre-tutela, reforça l’autonomia de les persones amb discapacitat.

Aquests projectes han comptat amb el suports de la Diputació de Barcelona:

Logo Diputació de Barcelona