Skip to main content
Inclusió i Projectes

“Rumb al 2024” per elaborar el nou Pla Estratègic del Grup

By 08/10/2021març 27th, 2024No Comments

Com posem “Rumb al 2024” per elaborar el nou Pla Estratègic del Grup Cooperatiu. Això és el que estan treballant ls diferents equips, amb el suport del nou Consell Assessor. D’aquesta manera, començarem el 2022 amb nous objectius que ens permetin millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva autonomia. També ens permetrà desenvolupar millor la nostra tasca de suport a les famílies i treball per una societat inclusiva.

“Hem viscut moments molt complicats amb la Pandèmia,  que ens han aportat també molts aprenentatges, i veiem molts canvis al nostre voltant”, explica Manuel Morales, director general del Grup. “És un bon moment per seure tots plegats  per traçar i consensuar les línies de treball que ens ajudaran a aconseguir la nostra missió, amb un focus important en el manteniment i la generació de nous llocs de treball i en la millora dels serveis”.

En aquest procés de reflexió estratègica és molt important la visió externa. És per això que comptem amb un equip assessor de suport, format  Luis Font, Ramon Aznar, i l’Alexandrina Altirriba, presidenta del Grup. Tots tres coincideixen a destacar la importància de posar “Rumb al 2024” per elaborar el nou Pla Estratègic del Grup i per això treballen colze a colze amb el comitè de direcció. També participen en les diferents comissions per elaborar el DAFO, per fer l’anàlisi de la competència o l’estudi de l’entorn.

Durant el mes de setembre s’ha treballat el DAFO amb una participació àmplia de més de 40 persones dels diferents equips del Grup. L’objectiu, detectar les oportunitats que ens han de permetre ser millor.

L’equip de Search&Drive és l’encarregat de donar suport a “Rumb al 2024” per elaborar el nou Pla Estratègic.