Skip to main content
ConsergeriaServeis industrialsSostenibilitat i Serveis

Suport a la jornada de CEP Auto

By 30/05/2024juny 7th, 2024No Comments

Des del departament de serveis de TEB donem suport integral a l’esdeveniment del clúster de plàstic CEP Auto. La jornada se celebra els dies 29 i 30 de maig a l’hotel SB BCN de Castelldefels. Aquest congrés se centra en debatre l’ús sostenible del plàstic en el sector de l’automoció. Les preocupacions medi ambientals i la urgència de minimitzar la petjada de carboni en la indústria de l’automòbil són dues de les temàtiques claus de l’acte. En aquest també s’inclouen debats i ponències sobre noves modalitats de transports, fonts d’energia, tecnologies i canvis en les regulacions entre altres.

Amb en Xavier, recepcionista del TEB, al capdavant, col·laborem a l’acte a través de la gestió del procés d’acreditació dels i les ponents i participants. El seu rol està facilitant una experiència fluida i eficient per a totes les persones assistents a la jornada.

Paral·lel al nostre rol pràctic, agraïm el clúster per comptar amb nosaltres per mostrar els serveis industrials que oferim a la zona d’expositors de la fira. Això ens permet mostrar els nostres avenços i compromís amb el servei de solucions industrials.

Agraïm el suport desinteressat del clúster de plàstics, que ha ofert els espais per a la presentació dels nostres serveis i solucions de manera altruista. Aquest recolzament subratlla el seu compromís amb la inclusió i la igualtat en la societat.

Per consultar els detalls sobre la jornada, podeu visitar el lloc web oficial: CEP Auto.