Skip to main content
Serveis a persones i familiesSIOAS

TEB Barcelona continua treballant per la Inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

By 12/08/2020abril 24th, 2024No Comments
TEB Barcelona continua treballant en la inserció laboral

TEB Barcelona ha renovat per un any més els Serveis Integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS). Aquest projecte és possibé gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i està cofinançat pel Fons Social Europeu.

Durant l’any 2019 es va iniciar aquest servei que té com a objectiu la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental en l’empresa ordinària. Per a aquesta nova edició (2020-2021) tornem a oferir la possibilitat de realitzar accions formatives amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat a persones amb discapacitat intel·lectual.

La crisi sanitària produïda per la Covid-19 ens va fer adaptar-nos a noves situacions, amb l’esforç, ganes i compromís de l’equip per seguir millorant la qualitat de vida. Així mateix, cal posar a l’abast de cada persona participant, recursos formatius i suport emocional. D’aquesta manera, es pot fer front de millor manera la incertesa per la situació viscuda en la nova normalitat.

Des de TEB Barcelona volem agrair la confiança del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ens permet implementar el servei un any més. Així mateix,  volem agrair el compromís de totes les empreses que s’han implicat en aquest projecte.

I, finalment, volem destacar l’esforç i compromís de totes les persones que han participat en el servei, com també la confiança i suport de les seves famílies.

Servei d’inserció laboral TEB Barcelona

Si vols rebre més informació, pots escriure un correu electrònic a: inserció@teb.org