Skip to main content
AlimentacióServeis industrials

TEB Barcelona revalida la certificació IFS, la més important d’Europa en seguretat alimentària

By 17/10/2020març 27th, 2024No Comments
IFS destacada 2020

El TEB Barcelona ha revalidat, per sisè any consecutiu, la certificació IFS. Es tracta d’un estàndard de qualitat, aplicable a l’àrea d’alimentació, que garanteix que l’empresa compleix les especificacions de seguretat que treballa per una millora continua dels processos.

La certificació IFS és la més important d’Europa, i per una cooperativa d’iniciativa social com és el TEB la importància és doble. Per una banda tota la inversió a nivell tècnic i metodològic que ens permet estar al nivell de qualitat de grans corporacions. Per l’altra, la cooperativa fa l’esforç d’adaptació dels continguts formatius per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Un èxit col·lectiu

“Estem molt satisfets perquè la IFS exigeix un alt rigor tècnic que l’equip de qualitat assoleix amb nota i alhora una cultura de seguretat alimentaria”, explica Elisabet Roman, directora de Qualitat i Seguretat alimentària del TEB. “Any rere any tots els integrants del equip demostren amb escreix compromís”.

Al nou edifici que s’està a punt d’estrenar, hi haurà una nova sala amb millores com una màquina regeneradora d’aire. Aquests canvis ens ajudaran a reforçar el nostre compromís amb els requisits de la IFS.

“Des de l’entrada de la matèria primera pel moll fins a la fabricació i control final del producte acabat hi ha una alta implicació de tothom. És un orgull formar part d’aquest d’equip”, conclou la directora de qualitat.

El Grup Cooperatiu TEB treballa en diferents espais, tant a Barcelona com a l’àrea metropolitana, en Centres Especials de Treball. La qualitat final dels productes i serveis és un element clau. TEB posa en marxa activitats per aconseguir una societat més inclusiva.