Skip to main content
Centre Ocupacional

TEB Barceloneta acull un nou cicle de teràpia amb gossos

By 04/12/2018abril 12th, 2024No Comments

Un total de 15 persones dels Serveis de Teràpia Ocupacional de TEB/Barceloneta, TEB/Estació i TEB/Verdum han començat un nou cicle de teràpia assistida amb gossos que s’allargarà fins al març de 2019. Aquest és ja el tercer any consecutiu que TEB/Barceloneta l’acull.

Les sessions, de periodicitat setmanal i en grups reduïts, enguany es duen a terme a la nova sala polivalent del centre gràcies a un projecte de col·laboració entre l’associació Aspanias, el Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC) i el Consorci de Serveis Socials de Barcelona.

Les trobades treballen aspectes físics, cognitius, socials, conductuals i emocionals de les persones mitjançant tasques com ara donar de menjar als gossos, verbalitzar el seu nom, interactuar-hi amb carícies, o raspatllar i pentinar els animals. Els objectius són definits conjuntament pels educadors de TEB i els terapeutes del CTAC per tal de donar una resposta individualitzada a les necessitats i interessos de cada participant.

Gossos terapeutes, al TEB Vist

Si voleu conèixer més sobre aquest tipus de teràpia, no us perdeu el reportatge “Gossos terapeutes” del canal de televisió online TEBVist