Skip to main content
Inclusió i ProjectesTColors

TEB col·labora al Campus Ona Carbonell amb producte social

By 30/07/2021març 27th, 2024No Comments

Per al TEB és un orgull col·laborar amb el Campus Ona Carbonell i visualitzar el nostre producte social. Hem estat presents a través de producte de TColors i La Despensa Social. L’objectiu: donar visibilitat al col·lectiu de persones amb capacitats diverses a través dels productes i serveis que elaboren.

Les joves promeses de la natació sincronitzada han pogut gaudir de sessions de pintura de samarretes amb els productes fabricats pel TEB. Així mateix, s’emportaran arrossos i quinoes de la Despensa Social per tastar a casa, ja que per la situació de pandèmia no ha estat possible fer el taller de cuina previst.

Per a les entitats socials és essencial que el jovent conegui què hi ha darrere dels productes. En el nostre cas, cada producte que fabriquem serveix perquè persones amb capacitats diverses puguin gaudir d’oportunitats.

A més a més, per als treballadors del TEB és molt engrescador veure de prop que el que fem té utilitat i que la societat gaudeix amb tot el que produïm: pintura, menjar…

Connexió Online amb el Campus

Així mateix, s’ha pogut fer una connexió online en directe, on Carles Prieto, operari de la fàbrica TColors ha explicat la seva feina. Carles ha posat de relleu les capacitats dels equips del TEB.
També els ha explicat que tenim més de 200 esportistes Special Olympics. Ell mateix, va ser campió de Catalunya de Ping-Pong i en els darrers Special Olympics d’Andorra va aconseguir una medalla de plata.

Fàbrica TColors

El Grup Cooperatiu TEB compta amb una fàbrica de pintura escolar i per manualitats des del 2009. A més de les clàssiques tèmperes, pintura a dits, etc., TColors també té una assortiment important de pintura per a decoració, com les chalk paint, la pintura de finestres o la Fly&Flot, per fer relleus.

La Despensa Social

En un campus csportiu com el d’Ona Carbonell no podia faltar tampoc l’alimentació saludable. Això és el que pretén La Despensa Social: que la ciutadania gaudeixi de productes saludables, bio i fàcils de preparar.
Esperem col·laborar en properes edicions amb el Campus Ona Carbonell!