Skip to main content
Inclusió i ProjectesServeis a persones i families

TEB guanya el premi Igualtat i Solidaritat de la Fundació Impulsa Talentum

By 05/01/2023març 27th, 2024No Comments

El dimarts, 20 desembre de 2022, la Fundació Impulsa Talentum va entregar els Premis Talent 2022. En aquesta ocasió, la cerimònia d’entrega es va fer al Reial Cercle Artístic de Barcelona, en una gala que va reconèixer una trentena de projectes, persones i empreses que es dediquen a la innovació dintre de sectors econòmics i socials.

Premi Talent Igualtat i Solidaritat

TEB Cooperativa es va emportar en aquesta vuitena edició dels Premis Talent, el guardó a la Igualtat i Solidaritat 2022. L’Anamaria Montero Semente, l’Eduard Casas i Pepa Muñoz van recollir el premi en nom de la cooperativa. En recollir el premi, van expressar que és un orgull que es reconegui la tasca que fan per aconseguir una societat més igualitària. També agraïren al jurat, a Bru Recolons i a tot l’equip de la Fundació per crear i organitzar aquests premis.

El Grup Cooperatiu TEB té la missió de generar oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius amb risc d’exclusió social. Actualment, treballen al Grup unes 670 persones amb discapacitat. A més, dona suport i acompanyament a 200 persones als Centres Ocupacionals i suport a la vida independent a 82 persones. Per tot això, la cooperativa creu que és molt important que la societat en conjunt tingui en compte que el talent també és divers.

La Fundació Talentum i els Premis Talent

La Fundació Talentum va crear els Premis Talent l’any 2015, aquests varen néixer per identificar, fomentar i promocionar a persones, entitats o empreses que contribueixin a millorar les marques de Barcelona i Catalunya amb el seu talent. Per això, Bru Recolons, el president de la Fundació, va explicar que l’objectiu de la fundació és sempre “realçar la tasca que es realitza des de tots els àmbits socials en el camp de la informació”.