Skip to main content
AccessibilitatCentre Especial de TreballLectura Fàcil

TEB inaugura un Club de Lectura Fàcil

By 11/04/2018abril 17th, 2024No Comments
TEB posa en marxa el Club de Lectura Fàcil

El Grup Cooperatiu TEB ha inaugurat dimecres 11 d’abril el Club TEB de Lectura Fàcil, que es reunirà setmanalment a TEB/Sant Andreu. El primer grup compta amb 7 participants del Centre Especial de Treball de TEB Barcelona i el suport d’una facilitadora voluntària.

Un club de lectura és un grup de persones que es reuneix per llegir i comentar un mateix llibre. Els llibres estan escrits en lectura fàcil perquè sigui fàcil d’entendre per a tothom. Té com a objectius descobrir el plaer per la lectura, estimular la imaginació i el debat amb altres persones, així com fomentar les relacions fora de l’entorn laboral.

Voluntariat al TEB

El Club de Lectura Fàcil és possible gràcies a la dinamització d’una persona voluntària que forma part del programa de voluntariat “Tens una habilitat per compartir?”.

TEB compta també amb altres programes de voluntariat per millorar la qualitat de vida i la inclusió del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Així, sot la campanya “Al TEB, som més amb tu” té 4 programes de voluntariat. En primer lloc, acompanyaments a persones del centre ocupacional (“Ens acompanyes?”). En segon lloc,  sortides amb els residents de les llars i pisos amb suport de TEB Habitatge (“Surt amb nosaltres!”). I, finalment, vincles d’amistat un a un amb les persones tutelades per TEB Fundació (“Fes un nou amic”).