Skip to main content
AccessibilitatInclusió i Projectes

TEB lidera projectes cooperatius en l’edició 2023 – 24

By 15/12/2023maig 4th, 2024No Comments

 

TEB GESTIÓ EMPRESARIAL, TEB VALLÈS i TEB BARCELONA lideren accions amb ajuts per a projectes cooperatius en l’edició 2023-24

Les entitats TEB GESTIÓ EMPRESARIAL, TEB VALLÈS I TEB BARCELONA encapçalen el desenvolupament d’accions que han obtingut ajuts de la línia de subvenció dels projectes singulars d‘intercooperació del cooperativisme, creació de cooperatives i projectes de suport a les cooperatives i entitats de l‘economia social i solidària en l’edició de 2023-24.

Ments inclusives

Comunitat d’aprenentatge virtual en inclusió i diversitat. El projecte busca crear una comunitat virtual inclusiva per a 6.000 persones en 3 anys. L’objectiu és canviar la mentalitat dels professionals de l’atenció ciutadana per a una comunicació més empàtica amb col·lectius amb dificultats cognitives i millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes som part del canvi

Producció, distribució i consum responsable. El projecte té com a objectiu principal generar ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual a través d’una marca d’alimentació sostenible i ètica.

Creació d’ocupació per col·lectius vulnerables: Activació de les unitats productives a Castellar del Vallès

Entre la segona meitat de 2023 i la primera de 2024 s’adequaran espais a les instal·lacions de Castellar del Vallès i Barcelona on el grup TEB realitza activitat laboral per tal d’incrementar i optimitzar la seva capacitat productiva.

logos finançament singulars