Skip to main content
Inclusió i Projectes

TEB llança el Pla de Xoc Anti-Covid-19 post festes de Nadal

By 15/01/2021abril 15th, 2024No Comments

Davant de l’augment de casos a tota Catalunya, amb la situació de màxima alerta de després de festes, el TEB ha preparat un nou Pla de Xoc Anti-Covid-19 post Nadal.

En aquest pla, incorpora un seguit d’accions de prevenció. Com el cribatge d’antígens i la desinfecció d’instal·lacions, així com reforç de les actuacions que ja es fan des de gairebé un any.

Per això, amb aquestes mesures creiem que, com ho hem fet durant tota la pandémia, reduïm molt les possibilitats de contagis. Això, dins del TEB i protegim tant als treballadors com als usuaris.

L’objectiu és mantenir l’entitat amb el nivell baix de contagis en el qual ha estat des que es va iniciar la crisi del Coronavirus.

Cribatge

Coincidint amb la setmana que les autoritats sanitàries preveuen com a complicada per l’increment de casos, es realitzarà un cribatge d’antigens a les 1000 persones que formen part del TEB, entre treballadores i usuàries. Aquest cribatge tindrà lloc entre el 15 i el 22 de gener, i té com a objectiu detectar positius assimptomàtics amb càrregues virals altes.

Aqesta actuació es reforçarà amb una campanya de sensibilització a tot el TEB perquè s’extremi la vigilància de les pesones amb símptomes.

Desinfecció anti-covid

La desifecció d’ambient i superfície reforçar la higiene diària de les instal·lacions. Des que es va iniciar la Pandèmia s’han realitzat 4 desinfeccions generalitzades de superfície i ambient, coincidint amb els moments més àlgids de contagis.

A més, es reforçaran els missatges d’higiene de mans i distancia, que també ja es fan des del principi de la pandèmia.
A les instal·lacions del TEB segueix sent obligatori l’ús de les mascaretes FFP2, i hem incrementat la freqüència de recanvi.

Vacunes

Aquesta segona setmana de gener, s’inicien les vacunacions de les Llar-Residència de Barcelona, seguint les indicacions del Departament de Salut, que incorpora la vacunació tant de persones usuàries com treballadores i de personal de suport.

Clica aquí per veure tot el Pla de Xoc Anti-COvid-19 post Nadal contra la COVID-19.