Skip to main content
AnmaProductes propis

TEB presenta ANMA, la nova marca d’alimentació de la cooperativa

By 20/05/2024maig 27th, 2024No Comments

Anma fomenta la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social

La gamma de productes actual es compon per una varietat d’arrossos, quinoes, sals i espècies

ANMA és una marca d’alimentació ètica i compromesa socialment. Neix de la iniciativa de TEB per aconseguir un món més inclusiu, just i igualitari i per ser una força positiva en la societat. I és que en ANMA fomentem la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de risc d’exclusió social. El propòsit de la marca és aconseguir una societat més accessible, diversa i equitativa on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats.

El secret i valor afegit dels productes de ANMA està en la implicació de les persones durant tot el procés de producció. En totes les parts del cicle es tenen en compte les especialitats i comoditat de cada persona per a assegurar la màxima qualitat del producte final.

L’equip de producció de ANMA el formen persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social, que demostren que res és impossible en l’entorn adequat. ANMA també neix per a trencar amb els estereotips i estigmes associats a aquests col·lectius.

Actualment la gamma de productes la componen una gran varietat d’arrossos, quinoes, sopes, sal i espècies, que pots consultar aquí. Anma és present en supermercats com El Corte Inglés o Veritas i treballem perquè sigui present en tota la distribució, i així, a l’abast de totes les persones que persegueixen sempre la qualitat, l’impacte i la justícia social.

En TEB creiem en un món sense barreres i a través de la nostra marca d’alimentació volem inspirar a participar i contribuir de manera efectiva per a aconseguir una societat més igualitària: ara és a les teves mans.