Skip to main content
Inclusió i Projectes

TEB s’afegeix a la campanya de Dincat “No Som Invisibles”

By 30/11/2020març 27th, 2024No Comments

Ens sumem a la iniciativa de Dincat, amb la campanya “No Som Invisibles”, en el Dia Internacional de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per això, estarem presents a l’acte virtual que han organitzat per Zoom (tothom pot participar, clicant aquí).

L’acte comença a les 11 del matí i on se llegirà el Manifest “No Som Invisibles”. Hi haurà una conversa amb Pere Aragonès, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Raquel Arriaza i Sergi Montcunill, representants del Consell de participació de persones amb discapacitat Intel·lectual, participaran en la xarrada posterior.

Ho farán junt a Herminia Ordeig, gerent de Fundació MAP i membre de la Junta Directiva de Dincat; i Jordi Durà, representant del Consell de participació de Famílies de Dincat. Seran els encarregats de representar el col·lectiu a través de les seves intervencions i preguntes a Aragonès.

El esdeveniment comptarà amb la benvinguda de Manuel Palou, president de Dincat, i la intervenció de Carles Campuzano, director de Dincat. A més, es projectarà el Videoclip “No Som Invisibles”, en col·laboració amb Música per la Inclusió.

Sensibilització

Tal i como indica el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat “té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat”.

A més, “es busca promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural”.