Skip to main content
Inclusión y Proyectos

TEB torna a la Fira de Nadal de Consum Responsable de Plaça Catalunya

By 21/12/2018abril 23rd, 2024No Comments
Fira Plaça Catalunya

TEB serà present un any més a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Plaça Catalunya (Barcelona).
El Grup obrirà parada del dissabte 29 de desembre al divendres 4 de gener. L’horari serà d’11 a 20.30 h, excepte el 31 de desembre, que finalitzarà a les 18. 30 h, i l’1 de gener, que romandrà tancat.
TEB hi oferirà una gran varietat de productes propis per regalar durant les festes de Nadal:

  • Artesanies nadalenques de TEB a mà, fetes artesanalment pels equips dels centres ocupacionals del TEB. Visibilitzen un projecte en què el resultat final no és l’únic important, sinó tot el procés per aconseguir-ho, en el quals s’aprenen hàbits i habilitats indispensables per a la inclusió social i laboral de les persones d’una manera significativa i enriquidora.
  • Xiitakes i maitakes ecològics de la granja de Bolet Ben Fet.
    Productes d’alimentació amb la marca &More, incloent diverses varietats de sals gourmet per condimentar, el bloc de Sal de Pèrsia per cuinar, o els baking&mixes per fer pans i pastissos, així com olis d’oliva amb espècies i patés gourmet.

L’epicentre del consum responsable

La fira, que arriba a la seva quarta edició, està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. Té lloc del 21 de desembre al 4 de gener amb la participació d’unes 70 entitats de sectors diversos. Trobem entitats de la cultura i el coneixement, la inclusió social, la comunicació, les editorials, les finances ètiques, l’alimentació o el tèxtil.

A més dels estands i dels tallers, la carpa-escenari de Consum Responsable oferirà multitud d’activitats de reflexió, sensibilització i debat, així com actuacions musicals per a tots els públics.