Skip to main content
Inclusió i ProjectesTEB Vist

TEB Vist estrena perfil autogestionat a Instagram

By 11/02/2019maig 4th, 2024No Comments

El canal de televisió online TEBVist estrena perfil a la xarxa social Instagram. Els continguts estan autogestionats pel mateix equip que fa el programa, amb el suport i l’acompanyament setmanal del departament de comunicació de TEB.

La nova xarxa social permet conèixer els making-off dels rodatges, el dia a dia dels consells de redacció o veure clips amb els millors moments dels programes. Les publicacions incorporen sempre la mirada única de l’equip de TEBVist que, de manera gradual i al llarg d’un procés d’aprenentatge, s’encarrega de realitzar tant la proposta de continguts, com les fotografies, el text i la recerca i tria de hashtags.

Els posts es publiquen alhora en català i castellà, amb l’objectiu de seguir augmentant l’abast territorial dels seguidors i consolidar-se com un mitjà de comunicació de referència més ampli sobre temes d’inclusió i accessibilitat.

En només dues setmanes, el perfil ja compta amb prop de 200 seguidors. S’afegeixen als comptes ja actius de TEB Vist a altres xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube) i que, en global, sumen més de 4.000 seguidors i subscriptors. A més, els continguts audiovisuals acumulen centenars de milers de visualitzacions des de la seva estrena l’any 2015.

TV online que mostra capacitats

TEBVist és la primera televisió online feta per persones amb discapacitat intel·lectual. Cada mes elaboren un programa amb entrevistes i reportatges que mostren la seva mirada sobre el món que els envolta a través d’un producte audiovisual de qualitat.

El projecte, que compta amb la col·laboració de la productora Diversa Audiovisual, ha estat premiat per institucions com ONCE Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació ASPID.