Skip to main content
Centre OcupacionalServeis a persones i families

Torna Ona TEB a Ràdio Castellar

By 28/10/2020març 27th, 2024No Comments
Torna Ona Ràdio

El programa Ona TEB Ràdio torna a formar part de la parrilla de Ràdio Castellar. Fet pels usuaris i les usuàries del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de TEB Castellar. Aquest programa porta ja més de set anys en antena (al principi, col·laborant amb Cultura FM fa 7 o 8 anys, i des de fa 5 a Ràdio Castellar).

“Ho fèiem sempre anant als seus estudis al centre del poble. Ara ve una periodista, Cristina Domene, i un tècnic, Carlos Lecegui, amb els micros i mini taules, al centre”, explica Sergi Truyols, monitor del grup. “Ho estem fent per torns i fem que cadascuna de les persones usuàries tingui una secció, sigui de notícies, o esports o música o el que les agradi. Cada setmana enregistrem un petit programa, que aquest any, és els dijous a les 11 del matí”.

L’any passat el programa s’emetia els dijous a les 8 del vespre, un horari amb menys audiència. Són seccions curtetes i es fa una dinàmica radiofònica fent primer una preparació del contingut. Després la periodista, que els coneix des de fa anys, va guiant el discurs.

“Teníem dubtes que en aquest context ho poguéssim fer, i va ser una alegria quan vam poder trobar aquesta manera de fer-ho. Amb garanties, i reduint els desplaçaments. Tot l’equip està super content i nosaltres també. Tant per preparar-se els continguts com per parlar estan superant bastants complexos. Ho estan aconseguint i ho fan força bé”, conclou Truyols.

Per al TEB és un plaer, i és molt important, participar a la ràdio local i fer arribar la veu de la gent amb discapacitats intel·lectual als veïns i veïnes de Castellar.

Aquest és un més dels projectes comunicatius que es fan al TEB, on es treballa per donar veu a les persones que poques vegades la temen als mitjans. En aquest sentit, es fa el TEB Vist i moltes altres activitats. Malgrat la pandèmia, es continua lluitant per ls inclusió del col·lectiu.

Per escoltar els programas Ona TEB 2020 podeu fer click aquí.