Skip to main content
InsercióServeis a persones i familiesSIOAS

Una dolça inserció

By 29/10/2020març 27th, 2024No Comments

El Borja participa en el servei d’inserció laboral SIOAS, projecte del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb cofinançament del Fons Social Europeu, des del mes de febrer del 2020.

Des de l’inici, el Borja va demostrar les seves ganes de trobar una feina, participant activament i amb entusiasme en les diferents activitats proposades. Les seves inquietuds professionals i ganes d’emprendre reptes, el van portar a explorar noves àrees en la recerca de feina. Durant aquest procés d’orientació, portat a terme amb el suport de la preparadora laboral, es va implicar amb compromís i responsabilitat.

Fruit d’aquest esforç, el Borja va començar a treballar com ajudant d’elaboració a l’obrador de Xócala. És una mpresa compromesa amb la inserció laboral de persones amb discapacitat, ubicada a Cardedeu, que té la xocolata com l’ingredient principal dels seus productes. De la mà de Josep Teixidó, fundador i director de Xócala, ha anat descobrint el món de la xocolata i els processos d’elaboració de torrons, bombons, piruletes… entre d’altres.

Per al Borja, aquesta oportunitat li ha donat la possibilitat de tornar a una de les seves passions: la cuina, la qual havia deixat de banda per dedicar-se a àrees que considerava de més fàcil inserció. Viu amb il·lusió cada aprenentatge, entregant cada dia el millor de si mateix.

Enhorabona Borja!

10 persones participen al servei d’inserció SIOAS 2020-2021

TEB Barcelona ha iniciat una nova edició del programa SIOAS el 01 de juliol de 2019, amb l’objectiu d’afavorir l’ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest projecte ofereix els recursos formatius adients per fer front al futur professional en el mercat laboral actual, afectat greument per les conseqüències derivades de la crisi sanitària per la Covid-19.

Així mateix, el servei dóna suport a les persones que hi participen per incorporar-se amb èxit en el mercat de treball ordinari.