Skip to main content
AccessibilitatLectura Fàcil

Veritas i TEB s’uneixen per difondre la lectura fàcil

By 06/09/2023març 27th, 2024No Comments

La cadena de supermercats ecològics Veritas creu en la importància d’una comunicació clara i fàcil. Vetllen perquè tothom pugui entendre i aprendre sobre alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Dintre de la seva filosofia empresarial defensen que cal millorar com a societat i aconseguir un món més just i inclusiu, per tal que tothom tingui accés a la informació i pugui prendre decisions saludables. Això lliga amb el seu objectiu com a revista, que és incrementar la consciència social sobre la importància de l’alimentació ecològica.

A partir d’aquest mes de setembre, la revista Veritas comptarà amb un article en lectura fàcil a cada número de la seva publicació. De fet, a les pàgines 48 i 49 de l’edició de setembre de 2023, pot llegir-se l’article on ho expliquen.

Aquesta iniciativa sorgeix arran de diverses col·laboracions prèvies entre el Grup Cooperatiu TEB i Veritas. Des del TEB estem molt orgullosos de poder expandir-nos i treballar amb altres empreses per contribuir a la construcció d’una societat inclusiva i fàcil d’entendre per tothom. També agraïm la difusió, l’interès i el treball de Veritas, ja que ens permet donar a conèixer el nostre missatge i arribar a un públic més ampli.

*A la pàgina web de Veritas poden consultar-se la resta dels articles que hem adaptat a Lectura Fàcil. Entre aquests n’hi ha relacionats amb el dejuni intermitent i amb la microbiota intestinal.