Skip to main content
Cobertes verdesSostenibilitat i Serveis

Visita de l’Ajuntament de Barcelona al TEB: compromís per una ciutat inclusiva i amb energia sostenible

By 15/09/2023març 27th, 2024No Comments

El Grup Cooperatiu TEB obté 2/3 de l’energia del centre a partir de recursos renovables

La regidora de Promoció Econòmica, Treball i Igualtats, Raquel Gil Eiroá, i el gerent de promoció econòmica, Miquel Rodriguez Planas, de l’Ajuntament de Barcelona han visitat el TEB per conèixer la tasca que es fa diàriament.

Durant la visita s’han comentat els projectes de futur del Grup Cooperatiu TEB. Sobre això, ambdós convidats han traslladat el compromís de l’Àrea de Promoció Econòmica envers el manteniment i la creació d’ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual.
En aquest sentit, des del TEB es continua treballant per aconseguir l’ocupació plena de les persones amb dificultats per trobar feina en el mercat laboral, i una societat més inclusiva.

A més, hem tingut l’oportunitat de mostrar les instal·lacions de plaques fotovoltaiques d’autoconsum amb què compta el Centre Francesc Martínez de Foix. Aquestes s’han pogut instal·lar gràcies al projecte Més Barcelona, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona. Amb 47 kW de potència, aquestes plaques generen una cinquena part del consum energètic de l’edifici.
És un pas significatiu en la missió per reduir l’empremta ambiental.

I és que, en conjunt amb les instal·lacions prèvies, ara 2/3 de l’energia que consumeix el centre s’obtenen a partir d’energies renovables. Això és un pas més cap a un futur més verd i sostenible per a la nostra ciutat.