Skip to main content
AccessibilitatFormació inclusiva

Webinar “Entorns Laborals Inclusius”

By 30/05/2024No Comments
webinar Entorns laborals inclusius

Imagineu un lloc de treball on cada persona, independentment de la seva orientació afectiva, sexual o identitat de gènere, se senti valorada i respectada? La realitat és que moltes persones del col·lectiu lgtbi+ pateixen discriminacions greus en l’entorn laboral. Una dada important és que el 55% de les persones trans i no binàries han estat rebutjades de manera directa o indirecta en entrevistes de treball, segons l’informe de l’Estat Socioeconòmic 2023 de la FELGTBI.

Webinar 10 de juny de 9,30 h a 10,30 h

Davant d’això, en el marc del projecte Ments Inclusives, impulsat per TEB 100% capaces, us convidem a participar en el webinar webinar “Entorns Laborals Inclusius” el proper 10 de juny de 9:30 h a les 10:30 h. Un acte organitzat també per Respon.Cat i Institut Diversitas, amb el suport de la Fundació Factor Humà.

 

 

 

Fotografia dels tres ponents el webinar: Cristina Salvador, Rodrigo Prieto i Jessie Rodríguez.

Al webinar, hi participen:

  • Cristina Salvador Branera, fundadora de Both People&Comms i membre de la comissió consultiva de Factor Humà.
  • Rodrigo Prieto, soci fundador d’Institut Diversitas, soci fundador de la cooperativa Institut Diversitas, formador en diversitat lgtbi+ i perspectiva interseccional.
  • Jessie Rodríguez, sòcia de TEB 100% capaces i directora del projecte Ments Inclusives.

La benvinguda anirà a càrrec de Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona.

inscripció gratuïta al webinar entorns laborals inclusius.

Cultura Inclusiva

Cristina Salvador, experta en comunicació corporativa, transformació cultural i lideratge, centrarà la seva exposició en la necessitat d’encetar un canvi cultural. “Les empreses que aposten per una cultura inclusiva són més atractives per al talent, més innovadores i més rendibles”, afirma.

Per la seva banda, Rodrigo Prieto, centrarà la seva intervenció en la formació com a eina per lluitar contra les desigualtats. “Malauradament, segons un informe del 2023, el 29% del col·lectiu lgtbi+ ha patit assetjament; el 27,5% discriminació i el 8,6% agressions físiques o sexuals”, explica Prieto. Conscient que les polítiques públiques han de canviar, per acabar amb la desigualtat estructural, reivindica el poder transformador de la formació i la sensibilització.

I, finalment, Jessie Rodríguez, oferirà una eina de formació innovadora perquè les empreses puguin formar tots els seus equips d’una manera fàcil. La seva formació com a directora de cinema, juntament amb la seva expertesa en diversitat i accessibilitat, han permès aprofitar tot el potencial de l’audiovisal i posar-lo al servei de l’aprenentatge.

logos de les entitats que organitzen el webinar Entorns Laborals Inclusius

Diseño sin título – 1